Sverigeturisten Blogg

Shoppingparadiset Gekås Ullared

Catrin & Josefine
20 december 2023

Sverige är känt för sina pittoreska städer och natursköna platser, men för shoppingentusiaster är Gekås Ullared ett mecka som inte får missas. Beläget i den lilla staden Ullared, har Gekås etablerat sig som en av landets mest populära shoppingdestinationer och lockar besökare från när och fjärran. Hos oss på sverigeturisten kan du gratis beställa hem Gekås Ullared broschyren.

Gekås Ullared

Gekås Ullared är känt för sitt enorma varuhus som sträcker sig över flera våningar. Här hittar du allt från kläder och skor till heminredning och elektronik, och priserna är ofta svårslagna. Det är en plats där shopping blir en upplevelse i sig, och mixen av alla möjliga olika varor gör att det finns något för alla.

Gekås Ullared

Gekås har ju också programmet ”Ullared” som ger tittarna en inblick i det hektiska livet på varuhuset. Människor kommer inte bara för att handla, utan också för att fånga en glimt av atmosfären och dynamiken som visas på tv-skärmar runt om i landet. Vi hade turen att springa in i självaste Ola-Conny från programmet, starstrucked!!

Gekås Ullared

Förutom shopping har Gekås Ullared också utvecklat sig till en komplett destination med restauranger, caféer och boendemöjligheter. Bor man en bit ifrån Ullared kan det vara skönt att göra som vi gjorde och ta in på Gekås hotellet. Här fick vi njuta av en väldigt god middagsbuffé, sova i varsin skön säng, och äta en stor hotellfrukost som gav oss energi till att orka shoppa hela dagen!

Gekås Ullared är inte bara ett varuhus; det är en upplevelse. Oavsett om du är en shopaholic, ett stort fan av tv-programmet ”Ullared”, eller bara vill uppleva något unikt, är en resa till Gekås Ullared definitivt värd att överväga. Det är en plats där shopping och nöje smälter samman och skapar minnen som varar för livet.

För aktuell information om Gekås Ullared, inklusive öppettider och evenemang, rekommenderas det att besöka deras hemsida som ni hittar HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *