Sverigeturisten Blogg

Smultrongården

Catrin & Josefine
28 augusti 2023

Smultrongården kan du ladda dina batterier och koppla av bland fågelkvitter på landet. Vi vart lunch hungriga och var sugna på att åka till något lite roligare utflyktsmål, och då fick det bli Smultrongården.

Smultrongården

Här kan man shoppa fin inredning, kläder & accessoarer. Josefine fick med sig ett par solglasögon som är nya favoriten!

Det var sen dags för en god lunch. Josefine tog deras otroliga räkmacka och Catrin valde tomatsoppan. Båda rätterna smakade helt fantastiskt. Vi avnjöt den goda lunchen i deras mysiga små växthus i trädgården medans vi satt och lyssnade på regnet som droppade på taket.

Smultrongården är ett jättemysigt utflyktsmål där man både kan shoppa, äta gott och bara njuta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *