Sverigeturisten Blogg

Röhammars Gårdsbutik

Catrin
21 april 2023

Gårdsbutiker finns ju lite var stans i landet, en som ligger nära där vi bor är Röhammars Gårdsbutik i Stora Mellösa, 2,5 mil öster om Örebro.
Va härligt det är att åka ut på landet, gå in i ett fint litet gårdshus och därinne hitta diverse godsaker som odlas på gården och i dess närhet. Att själv plocka ihop det man vill köpa, skriva upp på en lapp och sen betala. Att handla på detta sätt blir ju en helhetsupplevelse och en härlig utflykt.
Fick med mig massor av goda grönsaker och en påse mjölblandning som jag bakade två smarriga bröd av. Allt smakar så mycket mer och så mycket bättre när man köper det direkt från gården.

Röhammars gårdsbutik

Fortsätter man vidare på Hjälmarvägen mot Odensbacken kan man besöka Stora Mellösa Handelsträdgård och när du väl kommit till Odensbacken ska du stanna till på den fina butiken Blommor & Saker och kanske avsluta med fika eller lunch på Konditori En bulle i ugnen.

Röhammars gårdsbutik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *