Sverigeturisten Blogg

Blommor & Saker

Catrin
21 april 2023

​​​​Visst blir man glad av blommor och blader.

Idag gjorde vi en utflykt och besökte Blommor & Saker som ligger i Odensbacken, 25 km öster om Örebro, och blev rejält inspirerade av allt fint. Dofterna, färgerna som möter dig i dörren ger sinnena välbehag. Ja, och lusten att ta med sig något hem. Att omge sig med vackra ting som gör dig glad är god Feng Shuhi.

Blommor & saker Odensbacken

Att arbeta i en blomsteraffär, tänker jag, måste ge mycket glädje. För en bukett vackra blommor kan verkligen lyfta ett rum och vem blir inte glad av att få en väldoftande bukett i present.

Ett bra utflyktsmål. Du åker Hjälmarvägen från Örebro via Stora Mellösa och på vägen kan du stanna vid Röhammars Gård och Stora Mellösa Handelsträdgård. Vill du inte det så kan du bara njuta av den vackra lantliga Närkeslätten.

Vi avslutade vår våriga utflykt med lunch på Odensbackens Konditori En bulle i ugnen.

Blommor & saker Odensbacken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *