Sverigeturisten Blogg

Haverdals Camping

Catrin
7 april 2023

Sverigeturistens första övernattning i Sverigebussen blev på Haverdals Camping som ligger i just Haverdal, mellan Halmstad och Falkenberg utmed Kustvägen och den härliga Kattegatt.

En jättefin camping som nu till påsken var dekorerad med vårblommor och påskkärringar vilka kunde dyka upp lite var stans.
Läser i deras broschyr att Anna-Lena är florist vilket förklarar alla fina blomsterdekorationer som pryder campingen. Sånt gör att man som besökare får den där extra trivsamma upplevelsen.

Haverdals Camping
Haverdals Camping

Campingen är familjeägd och det märks att man lagt ner sitt hjärta och själ här. Rent, snyggt, genomtänkt, med detaljer och välkomnande för både familjer med barn och djur.

Vi hittade en stor rastgård för hundar, där det fanns en agilitybana, dock var inte vår hund, Swing, intresserad av den aktiviteten men Robert (mannen) försökte locka med honom i banan men det slutade med att han sprang den själv.

Stor fin lekplats med hoppkudde (heter det så?) hur som fullt av glada lekfulla barn var det iallafall som hoppade och studsade.

Det är tio minuters promenad till stranden, vilken vi inte kände oss lockade av denna vårdag, men kan ana hur härligt här är om sommaren.

För barnen, ja vuxna med barnasinnet kvar också såklart, går man Trollstigen till stranden och på vägen hänger med Trollet Virvla och letar och räknar troll.

Haverdals Camping

En fin äventyrsgolfbana lockade men…vi skulle vidare så det får vi ta en annan gång.

Vi tackar Haverdals Camping för att vår första natt blev så bra, nu far vi vidare men kommer gärna tillbaka.

Haverdals Camping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *