Sverigeturisten Blogg

Ull och Skinn Bengtstorp Lantbruk

Catrin
30 januari 2021

Efter en dag ute i ett vackert vinterlandskap åkte vi förbi Ull och Skinn i Bengtstorp, Närkesberg. Vi skulle ha två mindre skinn att sitta på i bilen. Vi åker genom ett vackert landskap och genom en liten by som verkligen ger Bullerbykänsla.
Kommer fram till gården som ligger idylliskt. Gudrun möter upp och vi går in i butiken som har massor av fina ullprodukter. Fina skinn, mössor, fårboor, kuddar, kläder mm. Vi hittade två runda skinn som blev perfekta till bilen och värmde våra bakdelar på vägen hem. Smart att vid utflykt bara plocka med dem från bilen och ut som sittunderlag.

Ull och Skinn Bengtstorp Lantbruk

Fåren hade fått årets första lammkull som vi fick kika på.
Familjen driver lantbruk och har 400 tackor av raserna Gotlandsfår och Finullsfår. Här kan du läsa mer.

Titta så fina de är och så gott de har det.

Mysig utflykt bland djur och natur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *